Obiščite našo novo spletno stran,

kjer boste izvedeli več o nas…

O nas – Zahvaljujemo se vam za obisk naše  spletne strani. V sklopu ažurnega poslovanja vam ponujamo priložnost, da ostanete v stiku z našim podjetjem in našo ponudbo. Sistem za upravljanje z vsebinami nam bo omogocil, da boste nenehno na tekocem.

Trenutno je naša spletna stran še v postopku izgradnje. Trudimo se, da bi vam predstavili celoten spekter ponudbe v najkrajšem možnem casu. Trenutno vam lahko ponudimo podatke glede podjetja, organiziranosti in proizvodnje. Poudarek je predvsem na tehničnih informacijah. Omenjena tematika vas zagotovo zanima. Prosimo, da se kasneje vrnete na spletno stran.

Dosegljivi smo na:

Gsm: +386 41 634 937

Tel: +386 (0)3 710 29 81

Fax: +386 (0)3 710 29 80

Z veseljem pricakujemo vaš klic.

Dosegljivi smo tudi preko elektronske pošte na naslovu: iztok.medved@siol.net .

V kolikor niste seznanjeni z našim podjetjem in ste z nami prvic vzpostavili stik preko spleta: veselimo se vašega klica! Prosimo, seznanite nas z vašimi potrebami in vprašanji in z veseljem vam bomo pomagali.

Menimo, da bi morali poznati nekaj naših osnovnih podatkov: naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 in že od takrat ponujamo lastne proizvode. Usposobljeni smo za podrocje proizvodnje elementov za avtomatizacijo proizvodnje, svetovanja pri kompleksnejših problemih in njihovih rešitvah. Naše stalne stranke še posebej cenijo odzivnost, hitrost in prilagodljivost. V kolikor nas želite obiskati, nas najdete na naslovu: www.ursa-doo.si